Samsung Galaxy Watch 5 Kost Volgens De Geruchten 300 Euro

Volgens de laatst geruchten krijgt de aankomende Samsung Galaxy Watch 5 een hoger prijskaartje dan zijn voorganger. De smartwatch krijgt waarschijnlijk een vanaf adviesprijs mee van 300 euro. Prijzen van de Pro-model kunnen oplopen tot maar liefst 540 euro.

De prijzen van de Samsung Galaxy Watch 5 en de Watch 5 Pro zijn gedeeld door de bekende tech-lekker Roland Quandt. Volgens hem krijgt de reguliere Galaxy Watch 5 een adviesprijs mee van 300 euro. Het gaat hierbij om het model met 40mm behuizing en bluetooth-ondersteuning. De instapmodel van de Galaxy Watch 5 kost volgens de geruchten dus 30 euro meer dan zijn voorganger. Er komt ook een model met LTE-ondersteuning. Voor deze uitvoering betaal je 350 euro. De Galaxy Watch 5 is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zilver en roségoud.

Samsung brengt ook een grotere uitvoering op de markt met een 44mm behuizing. Voor de Bluetooth variant betaal je 350 euro en voor de LTE-variant 400 euro. De 44mm uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs en zilver.

Als laatste zal Samsung nog een Pro-uitvoering van de Galaxy Watch 5 uitbrengen. De Galaxy Watch 5 Pro heeft een 45mm behuizing en krijgt een adviesprijs mee van 490 euro. De Watch 5 Pro met LTE-ondersteuning kost 540 euro. De prijzen kunnen per land wel iets variëren door de verschillende BTW tarieven.

De officiële introductie van de Samsung Galaxy Watch 5-serie zal waarschijnlijk pas in augustus plaatsvinden.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.