“Samsung Galaxy S10X Krijgt Zes Camera’s En Grote Accu”

samsung-galaxy-s10-onleaks-render3Er is weer een opmerkelijk gerucht opgedoken. Volgens de Koreaanse bron ETNews is Samsung namelijk van plan om naast de reguliere Galaxy S10, de S10 Plus en de S10 Lite nog een vierde variant te introduceren. Deze zogeheten Galaxy S10X moet de krachtigste Samsung-smartphone tot nu toe worden.

Samsung zou de Galaxy S10X willen uitbrengen om de tiende verjaardag van de Galaxy-lijn te vieren. Volgens de bron krijgt de smartphone een 6,7-inch scherm met een in-display vingerafdrukscanner, “meer dan” 10GB werkgeheugen, 1TB opslagruimte en een 5000 mAh accu. Aan de achterkant zou de Galaxy S10X zijn uitgerust met maar liefst vier camera’s. Aan de voorkant vinden we een dual-camera.

Daarnaast zou Samsung de smartphone uitrusten met een nieuwe feature, genaamd “Life Pattern”. Life Pattern zou aan de hand van kunstmatige intelligentie leren hoe de gebruiker van het toestel de Galaxy S10X gebruikt. Vervolgens zal de smartphone de prestaties aanpassen aan het gedrag van de gebruiker. Wanneer je de smartphone intensief gebruikt zal de snelheid hierop worden aangepast. Op momenten dat je de smartphone juist niet veel gebruikt zal de processorkracht worden teruggedraaid. Deze methode moet zorgen voor een langere accuduur.

Volgens de bron zal de Galaxy S10X op 29 maart in Zuid-Korea op de markt verschijnen. Het is nog onduidelijk of de smartphone ook in andere landen zal worden uitgebracht.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.