Ulefone Armor 6 Is Robuuste Smartphone Met Moderne Uitstraling

Ulefone-Armor-6Er zijn verschillende robuuste smartphones verkrijgbaar, maar deze toestellen zijn vaak simpel en lelijk, op misschien de Land Rover Explore na. De Ulefone Armor 6 heeft mede dankzij de dunnere schermranden echter een wat modernere uitstraling.

De Ulefone Armor 6 combineert de elementen van een moderne smartphone met de eigenschappen van een robuuste smartphone. Zo beschikt de Armor 6 over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels en een notch aan de bovenkant van het scherm. De randen rondom het scherm zijn wat dunner dan gebruikelijk op een robuuste smartphone.

Intern vinden we een 2.0GHz Helio P60-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, NFC-ondersteuning en een 5000mAh accu die je draadloos kunt opladen. Aan de achterkant vinden we een vingerafdrukscanner en een 16MP + 8MP dual-camera. De selfie-camera heeft een resolutie van 8 megapixels. De behuizing is waterdicht en extra bestand tegen vallen en stoten. Uniek is de aanwezigheid van een UV Detector, die kan waarschuwen voor een gevaarlijke hoeveelheid zonlicht.

De Ulefone Armor 6 is tijdelijk in de aanbieding voor €321. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. Ben je echter opzoek naar een robuuste smartphone voor onder de honderd euro, dan is de Ulefone Armor X2 een leuke budget-smartphone die tijdelijk is afgeprijsd voor slechts €88.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.