Uitgelekt: Deze Producten Toont Samsung Op Het Galaxy Unpacked-event

Er is informatie uitgelekt over het aankomende Galaxy Unpacked-evenement van Samsung. Een tech-lekker heeft namelijk afbeeldingen gedeeld waarop de producten te zien zijn die de Zuid-Koreaanse fabrikant eind juli zal presenteren.

Samsung heeft eind juli weer een Galaxy Unpacked-evenement ingepland, waar de fabrikant zijn nieuwste producten zal introduceren. We verwachten onder andere de opvouwbare Galaxy Z Fold 5 en de Galaxy Z Flip 5, maar hier blijft het niet bij. De bekende tech-lekker Evan Blass deelde op Twitter namelijk een aantal marketingafbeeldingen waarop mee producten te zien zijn. Deze afbeeldingen zijn inmiddels weer offline gehaald, maar via het Twitter-account van Fabrizio Degni zijn de beelden weer opnieuw opgedoken.

Naast de opvouwbare smartphones krijgen we op 27 juli ook de Galaxy Watch 6 te zien. De nieuwe smartwatch krijgt dunnere schermranden en is op de beelden in verschillende kleuren te zien. Daarnaast zien we een afbeelding van de grote Galaxy Tab S9 Ultra. Volgens de geruchten beschikt deze tablet over een 14,6-inch scherm, een 11200 mAh accu en de nieuwste processor. Naast de Ultra-versie van de tablet verwachten we ook een Plus-model en de reguliere Galaxy Tab S9.

Onlangs schreven wij al over de verbeteringen die de Galaxy Z Flip 5 en Fold 5 met zich meebrengen. Zo krijgt de Galaxy Z Flip 5 bijvoorbeeld een veel groter coverscherm en de Z Fold 5 een verbeterde scharnier. Na de introductie op 27 juli zetten wij de details van alle nieuwe producten voor jullie op een rijtje.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.