“Lenovo Werkt Aan Motorola Razr Met Opvouwbaar Scherm”

Motorola_RazrVolgens de geruchten werkt Lenovo aan een Motorola Razr met een opvouwbaar scherm. De fabrikant wil de smartphone volgende maand uitbrengen voor een adviesprijs van boven de 1500 dollar, aldus The Wall Street Journal.

De Motorola Razr is momenteel nog in de testfase, waardoor het nog niet helemaal duidelijk is wanneer de smartphone op de markt zal verschijnen. De geplande releasedatum zou echter in februari moeten plaatsvinden. De smartphone zal via de Amerikaanse provider Verizon Wireless worden verkocht en het is nog onduidelijk of de smartphone ook buiten de VS op de markt zal verschijnen.

Vanaf dit jaar kunnen consumenten verschillende smartphones met een opvouwbaar scherm aanschaffen. Zo zal Samsung naar verwachting op 20 februari de eerste opvouwbare smartphone van de fabrikant introduceren. Daarnaast verwachten we onder andere een opvouwbare smartphone van Huawei en LG. Royole heeft al een opvouwbare smartphone uitgebracht, alhoewel dat toestel meer overkomt als een onafgewerkte prototype.

De originele Motorola Razr uit 2004 was jarenlang de bestverkochte telefoon in de Verenigde Staten. De Razr-serie bestond in die tijd uit “opvouwbare” klaptelefoons. Het is dus een logische keuze om de eerste echte opvouwbare smartphone uit te brengen onder deze naam.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.