Eerste Afbeelding Motorola RAZR Gelekt

Motorola_RAZR_opvouwbare_smartphoneMotorola werkt aan een nieuwe RAZR-smartphone die is uitgerust met een opvouwbaar scherm. Tech-lekker Evan Blass heeft nu de eerste afbeelding gedeeld waarop de smartphone te zien zou zijn.

Samsung en Huawei zijn niet de enige fabrikanten die werken aan smartphones met een opvouwbaar scherm. Ook Motorola werkt aan een opvouwbare smartphone. De smartphone van Motorola zal in de RAZR-serie worden uitgebracht en heeft qua design dan ook veel gelijkenissen met de RAZR-smartphone uit 2004. Zo klap je de smartphone, in tegenstelling tot de Galaxy Fold en Huawei Mate X, niet open als een boek maar als een traditionele klaptelefoon.

De smartphone op de bovenstaande foto lijkt ongeveer net zo breed als de traditionele RAZR-smartphones, maar de behuizing is wel een stuk dikker. Onderaan zien we een vrij dikke kin met daarop een knop, vermoedelijk voor de vingerafdrukscanner. Ook lijkt er aan de buitenkant een ronde camera te zitten.

Volgens eerdere geruchten is het scherm 6,2-inch groot en heeft het scherm een kleine inkeping. Intern zou de smartphone zijn uitgerust met een Snapdragon 710-processor. De officiële introductie zal mogelijk op 13 november plaatsvinden.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.