WhatsApp Voegt Nieuwe Functies Voor Gif’jes Toe

WhatsAppWhatsApp werkt momenteel aan nieuwe functies voor gif-afbeeldingen. Zo worden gif’jes straks in categorieën ingedeeld en kun je aangeven welke gif’jes je het meeste gebruikt, zodat deze later eenvoudig terug te vinden zijn.

In WhatsApp is het al een tijdje mogelijk om gif’jes te versturen. Om deze geanimeerde afbeeldingen te versturen klik je op het smiley-icoontje links in de tekstbalk en vervolgens op GIF. Met de ingebouwde zoekfunctie kun je zoeken naar gewenste gif’jes of je kunt gewoon scrollen door een eindeloze lijst van afbeeldingen. Binnenkort worden de afbeeldingen echter ingedeeld in zes verschillende categorieën. Deze categorieën zijn Trending, Lol, Liefde, Verdrietig, Blij en Dansen.

WhatsApp zal ook een tweede nieuwe functie toevoegen, waarmee je je favoriete gif’jes een ster kan geven. De gif’jes met een ster komen vervolgens in een aparte categorie helemaal links te staan, waardoor je je favoriete afbeeldingen eenvoudig kan terugvinden.

WhatsApp is de nieuwe functies momenteel nog aan het testen en het is nog onduidelijk wanneer de functies worden uitgerold. Lang hoeven we waarschijnlijk niet meer te wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Nienke schreef:

    Op mijn Huawei p20 Pro zie ik geen favoriete (sterretje)in Wjhatsapp bij de Gifjes, waar dat wel met IOS is. Hoe kan dat? Komt dat nog?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.