Huawei P Smart Plus (2019) Officieel Aangekondigd

Huawei-P-Smart-Plus-(2019)Huawei heeft de Plus uitvoering van de Huawei P Smart (2019) uitgebracht. De nieuwe variant beschikt onder andere over een verbeterde camera.

Huawei heeft geen grote aankondiging gedaan, maar op de website van de fabrikant vinden we nu de budget-smartphone Huawei P Smart Plus (2019). Qua design lijkt de smartphone precies op de P Smart (2019), opnieuw met een waterdruppelnotch en een micro-USB-aansluiting.

Intern vinden we opnieuw de Kirin 710-processor in combinatie met 3GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 3400 mAh accu. Wat wel anders is is de camera. Aan de achterkant vinden we nu een driedubbele camera met een 24 megapixel lens, een groothoeklens en een 2 megapixel dieptelens. Huawei heeft daarnaast de functie ‘Handheld Night Mode’ toegevoegd voor het maken van betere foto’s in donkere omgevingen.

De Huawei P Smart Plus (2019) draait op Android Pie met de EMUI 9-schil en krijgt een adviesprijs mee van 279 euro. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Starlight Blue.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.