“Samsung Komt Met Nieuwe Draadloze Lader”

Samsung-EP-N5100Samsung zal tijdens de introductie van de Galaxy Note 10 waarschijnlijk ook een nieuwe draadloze oplader introduceren. De oplader is al opgedoken bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC.

Samsung zal de Galaxy Note 10-serie op 7 augustus officieel introduceren, maar mogelijk krijgen we tijdens het Galaxy Unpacked-evenement nog een ander product te zien. XDA Developers ontdekte namelijk dat Samsung aan een nieuwe draadloze oplader werkt. De oplader is al opgedoken op de website van de FCC en het product wacht momenteel op certificatie voordat het product op de markt kan worden gebracht.

Details over het uiterlijk van de oplader hebben we nog niet, maar waarschijnlijk is het design gebaseerd op de EP-N5100, die Samsung samen met de Note 9 introduceerde. Het zou opnieuw gaan om een 15 watt oplader, waardoor de oplader waarschijnlijk geen snellere oplaadprestaties met zich meebrengt. De Note 10 zou wel met een reguliere 25 watt snellader worden geleverd, waardoor de phablet via een kabel wel sneller zal opladen dan de eerder dit jaar uitgebrachte S10-serie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.