Huawei Mate 20 Pro: De digitale encyclopedie in je broekzak

Huawei-Mate-20-proHet is onvoorstelbaar hoeveel telefoon je krijgt met de Huawei mate 20 pro bij KPN en dat voor relatief zo weinig geld. Want wat kan deze smartphone eigenlijk niet? Met de Huawei mate 20 pro heb je eigenlijk gewoon een digitale encyclopedie in je jaszak. In dit bericht leggen we uit waarom dit zo is en hoe dit werkt.

HiVision is je steun, toeverlaat en gids

Bijzonder is zonder meer de HiVision optie die de Huawei mate 20 pro te bieden heeft. Het is je steun, toeverlaat én je gids. Want loop je buiten dan is de smartphone in staat gebouwen te herkennen en je er van alles over te ‘vertellen’. Zit je aan tafel en houd jij je telefoon boven je eten? Dan geeft je toestel meteen het aantal calorieën van de maaltijd aan en andere voedingswaarde-informatie. Dat dit mogelijk is, komt door de samenwerkingen die Huawei is aangegaan met de verstrekkers van deze informatie (Azumio in dit geval). Naast het herkennen van voedingswaarde-informatie en gebouwen kan HiVision ook buitenlandse teksten vertalen. Dit kun je doen door de camera van je Huawei telefoon te richten op deze teksten. HiVision is dus te vergelijken met de digitale vorm van een encyclopedie.

Met de Huawei maak je onovertroffen mooie foto’s

De Huawei smartphone beschikt daarnaast over de geweldige driedubbele Leica camera, die qua kleur en details onovertroffen is. De Huawei mate 20 pro beschikt over een groothoeklens waarmee je prachtige landschapsfoto’s kunt maken. De camera van de groothoeklens is goed voor 40 megapixels, wat enorm hoog is voor de camera van een mobiele telefoon.

Scherm en batterij

Naast de camera is het scherm van de Huawei mate 20 pro van hoge kwaliteit. Het scherm is een 6,39 inch 3D OLED-scherm. De speciale glasstructuur is vingerafdruk bestendig en voorzien van antislip. Deze Huawei combineert technologie en vakmanschap op de enige juiste wijze.

Nu denk je vast, maar deze goede eigenschappen moeten vast veel van batterij vragen? Dit klopt, maar hier is rekening mee gehouden door gebruik te maken van een accu met een capaciteit 4200 mAh (Milliampère-uur). Dit is een stuk meer dan bijvoorbeeld de iPhone X met een capaciteit van 2716 mAh. Daarnaast biedt Huawei de optie om gebruik te maken van hun nieuwe oplader. Met deze oplader kun je je telefoon helemaal opladen in 45 minuten.

Het is onvoorstelbaar wat deze fraaie telefoon te bieden heeft en dat de smartphone in vergelijking met andere vergelijkbare toestellen zo scherp geprijsd aangeboden kan worden. Huawei is duidelijk bezig om marktaandeel te veroveren, waar de consument op dit moment van kan profiteren.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.