Nieuwe Renders Tonen Kleinere Pixel 4

Pixel-4-XL-rendersEr zijn renders opgedoken waarop de Pixel 4 XL samen met de kleinere Pixel 4 te zien is. Daarnaast is er een screenprotector opgedoken met aan de bovenkant een opening voor Soli-sensoren.

De renders zijn gepubliceerd door de tech-lekker OnLeaks. De Pixel 4 en Pixel 4 XL hebben op het formaat na vrijwel hetzelfde uiterlijk. Het scherm heeft geen notch en de rand aan de onderkant is dunner dan de rand aan de bovenkant. De Pixel 4 meet volgens de bron 147,0 x 68,9 x 8,2 mm. De camera-module steekt 1,1 mm uit. De Pixel 4 XL meet 160,4 x 75,2 x 8,2 mm. De afmetingen van het scherm hebben we nog niet.

Het design van beide toestellen lijkt verder identiek. Beide hebben afgeronde hoeken, een vierkante camera-module en dezelfde schermranden met daarin dezelfde sensoren. Een gelekte screenprotector toont de positie van de sensoren boven het scherm. We zien links de uitsparingen voor de twee camera’s, met daarnaast waarschijnlijk een sensor voor gezichtsherkenning, een uitsparing voor de speaker en dan helemaal rechts een grote uitsparing die naar verluidt voor de Soli-sensoren is. Met deze sensoren kunnen via radargolven hand- en vingerbewegingen op afstand op de millimeter nauwkeurig worden gedetecteerd. Hiermee kun je de smartphone bedienen met gestures.

Google zal de Pixel 4-serie in oktober officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.