Hands-on Foto’s Van Xiaomi’s Vouwbare Mi Mix-smartphone Gelekt

Op het internet zijn hands-on foto’s opgedoken van een opvouwbare smartphone die in de Xiaomi Mi Mix-serie op de markt zal verschijnen. Het gaat om een onafgemaakte prototype waar nog een hoop onderdelen ontbreken.

Xiaomi zal volgens de geruchten later dit jaar een eigen opvouwbare smartphone introduceren. De smartphone zal worden uitgebracht in de experimentele Mi Mix-lijn. Uit de gelekte foto’s van een prototype blijkt dat de smartphone net als de Samsung Galaxy Z Fold 2 een groot opvouwbaar scherm aan de binnenkant heeft en een kleiner scherm aan de buitenkant. Het vouwbare scherm ontbreekt op de prototype.

Achterop zien we een driedubbele camera en de Mi Mix-naam. Xiaomi liet eerder dit jaar al weten dat de Mi Mix-lijn een comeback zal maken. De afgelopen twee jaar zijn er geen Mi Mix-smartphones uitgebracht, maar daarvoor bestond de serie uit de meest premium toestellen. We weten nog niet hoeveel de opvouwbare smartphone gaat kosten. Wel vroeg Xiaomi eerder of zijn community interesse heeft in een premium smartphone die meer dan 1300 euro kost.

Een releasedatum van Xiaomi’s eerste opvouwbare smartphone hebben we nog niet. Ook weten we nog niet in welke landen de smartphone op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.