Motorola One Macro Van Beide Kanten Te Zien Op Foto

Motorola_One_Macro-headerMotorola zal de One-serie binnenkort waarschijnlijk uitbreiden met een nieuwe smartphone, die onder andere is uitgerust met een Macro-camera. De Motorola One Macro zou nu in volle glorie te zien zijn op de onder- en bovenstaande afbeeldingen.

GSMArena ontdekte de Motorola One Macro op een website van een retailer in Saudi Arabië. De smartphone is inmiddels van de website gehaald, maar GSMArena wist op tijd een screenshot te maken. Op de screenshot zien we een smartphone die veel lijkt op de andere toestellen in de One-serie.

Als de afbeelding klopt krijgt de Motorola One Macro net als de andere One-toestellen een 21:9-scherm met een waterdruppelnotch en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De camera-setup is wel anders. We zien namelijk drie lenzen aan de achterkant. Vermoedelijk gaat het om een 13MP hoofdlens, een 2MP dieptelens en een 2MP macrolens. Met deze macrolens kun je foto’s van heel dichtbij maken.

Motorola_One_Macro

Intern verwachten we een MediaTek Helio P60-chipset, 2GB werkgeheugen en maximaal 64GB opslagruimte. Het scherm heeft een HD+ resolutie en de smartphone draait op Android 9.0. De Motorola One Macro zal waarschijnlijk volgende week in India worden gelanceerd en later ook in Nederland op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.