Xiaomi Mi CC9 Pro Krijgt 5,260mAh Accu

Xiaomi_Mi_CC9_Pro_teaser_headerXiaomi zal op 5 november de Mi CC9 Pro introduceren, die waarschijnlijk later in Europa op de markt zal verschijnen onder de naam Xiaomi Mi Note 10. Xiaomi heeft voor de lancering alvast wat interessante details gedeeld om ons op te warmen.

De Xiaomi Mi CC9 Pro lijkt een veelbelovende smartphone te worden. Zo deelde Xiaomi eerder al een teaser die duidelijk laat zien dat de smartphone is uitgerust met een vijfdubbele camera. De hoofdlens heeft een resolutie van maar liefst 108 megapixels. Nu heeft het bedrijf nog een detail gedeeld. De smartphone krijgt namelijk een enorme accu met een capaciteit van 5,260mAh. Dit is best indrukwekkend. We zien namelijk zelden een vlaggenschip-smartphone met een accucapaciteit van rond de 5000mAh. Dankzij snellaadtechnologie is de accu volgens Xiaomi na een half uur aan de lader alweer voor 58% opgeladen.

Xiaomi zal de Mi CC9 Pro op 5 november officieel introduceren. Wij zullen dan alle specificaties met jullie delen. Waarschijnlijk zal Xiaomi dezelfde smartphone vervolgens op 10 november introduceren voor de Europese markt onder de naam Mi Note 10.

Xiaomi_Mi_CC9_Pro_teaser_accu

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.