“Specificaties Van Opvouwbare Motorola RAZR Gelekt”

Motorola_RAZR_opvouwbare_smartphoneWe hebben al verschillende keren geschreven over de komst van een opvouwbare Motorola RAZR-smartphone. Zo deelde tech-lekker Evan Blass vorige week al de eerste afbeeldingen, maar nu zijn ook de specificaties van de smartphone uitgelekt.

De specificaties van de smartphone zijn gedeeld op het Twitter-account van Mishaan Rahman, een schrijver van XDA Developers die wel vaker juiste informatie heeft uitgelekt. Volgens hem is de opvouwbare RAZR-smartphone uitgerust met een Snapdragon 710-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 2.510 mAh accu. Het opvouwbare scherm aan de binnenkant van de smartphone is 6,2-inch groot en heeft een resolutie van 2142 bij 876 pixels. Aan de buitenkant vinden we nog een klein 2,69-inch scherm met een resolutie van 800 bij 600 pixels. De schermen zijn gemaakt in samenwerking met de fabrikant BOE.

Details over de camera’s hebben we nog niet. Wel weten we dat er één camera in een notch zit verwerkt.

Opvouwbare_Motorola_RAZR_Specificaties

Aangezien de afgelopen dagen meerdere keren details zijn uitgelekt over de opvouwbare Motorola RAZR, verwachten we dat de officiële lancering niet lang meer op zich laat wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.