“Lancering Samsung Galaxy A51 Al In December”

samsung-galaxy-a51-renderVolgens de laatste geruchten zal Samsung nog dit jaar de opvolger van de Galaxy A50 uitbrengen. Eerder werd gedacht dat we de smartphone in februari 2020 tijdens de MWC-beurs te zien krijgen.

De Samsung Galaxy A50 was eerder dit jaar de meest verkochte smartphone in Europa. Het zal je dan ook niet verbazen dat Samsung werkt aan een opvolger. Eerder doken al afbeeldingen op, waaruit we konden opmaken dat het scherm zeer dunne schermranden krijgt, een kleine uitsparing voor de selfie-camera heeft en opnieuw beschikt over een in-display vingerafdrukscanner.

Aangezien de Galaxy A50 in februari van dit jaar werd aangekondigd, gingen we er van uit dat Samsung de opvolger in februari 2020 zal presenteren. Volgens de website Sammobile mogen we de smartphone echter al eerder verwachten. Er is nu namelijk al een support-pagina online gezet op de Russische website van Samsung. Dit is ongewoon vroeg voor een toestel die pas in februari gelanceerd zal worden. Hierdoor is de kans aanwezig dat we de smartphone mogelijk al eind dit jaar te zien krijgen.

samsung-galaxy-a51-render-2

Volgens de geruchten beschikt de Samsung Galaxy A51 over een Infinity O-scherm met een 32MP selfie-camera in de uitsparing en een vierdubbele rear-camera. Deze bestaat uit een 48MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens, een 12MP telelens met 2x optische zoom en een 5MP dieptelens.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.