“Huawei P40 Pro Zal Wel Wereldwijd Worden Uitgebracht”

Huawei-P30-ProOp dit moment is de Huawei Mate 30 Pro slechts beperkt verkrijgbaar, maar volgens de laatste geruchten is Huawei van plan om de aankomende Huawei P40 en P40 Pro wel gewoon wereldwijd op de markt te brengen. Dit blijkt uit een bericht van de website The Information.

Door de handelsoorlog tussen de VS en China is de Huawei Mate 30-serie zonder Google-diensten op de markt gebracht. Hierdoor ontbreken belangrijke diensten, zoals bijvoorbeeld de Google Play Store, YouTube, Google Maps, Gmail en meer. Voor veel mensen is dit reden genoeg om de smartphone niet te kopen, waardoor Huawei de Mate 30-serie ook nog niet in veel landen op de markt heeft gebracht.

Bij de Huawei P40-serie heeft de Chinese fabrikant echter wel plannen om de smartphones wereldwijd uit te brengen, aldus de laatste geruchten. Het is niet helemaal duidelijk waarom, maar mogelijk verwacht Huawei dat er een einde komt aan de boycot in de VS, waardoor de Huawei P40 wel weer gewoon met Google-diensten op de markt mag worden gebracht.

Uiteraard houden we de boycot goed in de gaten en houden we jullie op de hoogte over de gevolgen voor Chinese fabrikanten.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.