“Officiële Afbeeldingen Van Motorola One Hyper Gelekt”

Motorola-One-Hyper-headerOp het internet zijn verschillende officiële productafbeeldingen opgedoken waarop de Motorola One Hyper te zien is. Motorola zal de smartphone morgen tijdens een presentatie in Brazilië officieel introduceren, maar de gelekte afbeeldingen geven alvast een hoop details weg.

Op de productafbeeldingen zien we de Motorola One Hyper in drie verschillende kleuren. De smartphone heeft een groot scherm met dunne schermranden en een kleine kin. In het scherm vinden we geen notch. De selfie-camera zit namelijk verwerk in een pop-up module. Deze selfie-camera heeft volgens de geruchten een 32MP lens.

Aan de achterkant zien we een dual-camera die bestaat uit een 64MP hoofdlens en een 8MP dieptelens. Een groothoeklens of telelens heeft de Moto Hyper niet. Volgens de website Winfuture is het LCD-scherm 6,39-inch groot en beschikt de smartphone intern over een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3600 mAh accu. De Motorola One Hyper draait op Android 10.

Zodra Motorola de smartphone officieel heeft aangekondigd zullen wij alle details met jullie delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.