Broer Pablo Escobar Introduceert Onbreekbare Opvouwbare Smartphone

Escobar FoldDit is misschien wel het gekste nieuws dat wij ooit hebben gedeeld, maar de broer van Pablo Escobar heeft een opvouwbare smartphone geïntroduceerd die onverwoestbaar zou zijn. Als dit nog niet gek genoeg klinkt, de smartphone kost slechts 349 dollar. Het doel… Apple verslaan.

Samsung, Huawei en Motorola hebben alle drie een opvouwbare smartphone op de markt gebracht, maar wie een opvouwbare smartphone wil kopen moet diep in de buidel grijpen. Daarnaast moet je ook een stuk voorzichtiger met de smartphone omgaan, omdat opvouwbare schermen nog vrij fragiel zijn. Er is echter goed nieuws, de broer van Pablo Escobar is hier om ons een handje te helpen.

Escobar Fold 1

Maak kennis met de Escobar Fold 1, een opvouwbare smartphone waarmee Roberto Escobar de strijd aan wil gaan met Apple. “Ik heb veel mensen al verteld dat ik Apple ga verslaan, en dat gaat me lukken ook.” Volgens hem zijn ze bij Apple oplichters die waardeloze telefoons voor een veel te hoge prijs verkopen. Hij heeft een rechtszaak aangespannen die er volgens hem voor gaat zorgen dat Apple alle benadeelde consumenten moet terugbetalen.

De Escobar Fold 1 heeft een 7,8-inch scherm, een Qualcomm 8-processor en twee camera’s met een resolutie van 16 en 20 megapixels. De smartphone draait op Android 9 en heeft ondersteuning voor dual-sim. Dankzij een “speciaal soort plastic” is het scherm volgens Roberto vrijwel onbreekbaar.

De Escobar Fold 1 kost 349 dollar, omgerekend ongeveer 315 euro, inclusief verzendkosten. Je kunt de smartphone op de website van Escobar bestellen. Hieronder zie je een reclame waar overduidelijk veel tijd en geld in is gestoken en waar we heel veel van de smartphone te zien krijgen…

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *