Samsung Introduceert Galaxy A41 Met Driedubbele Camera En In-display Vingerafdrukscanner

samsung-galaxy-a41Samsung heeft een nieuwe smartphone gelanceerd voor in de Galaxy A-serie. De Galaxy A41 is een 6,1-inch toestel met een in-display vingerafdrukscanner en een driedubbele rear-camera. De Galaxy A41 komt naar de Benelux voor 299 euro.

De Samsung Galaxy A41 beschikt over een 6,1-inch Super Amoled-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels, een MediaTek Helio P65-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 3500 mAh accu met ondersteuning voor 15W-snelladen, een in-display vingerafdrukscanner, een 25MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 48MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens.

De Samsung Galaxy A41 komt op de markt in de kleuren zwart, wit en blauw. Buiten de Benelux komt ook een rode variant op de markt. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 299 euro.

Samsung-Galaxy-a41specificaties

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ati Beemsterboer schreef:

    Ik heb de A 41 samsung telefoon aangeschaft.Kunt U mij een nederlandse gebruiksaanwijzing sturen voor de camera aub.Bij voorbaat dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.