Samsung Galaxy S23-serie en Note 20-serie Ontvangen Beveiligingsupdate Van September

Samsung heeft een nieuwe update uitgerold naar de Samsung Galaxy S23-serie en de Note 20-serie. Het gaat om de beveiligingsupdate van september, die ervoor zorgt dat de beveiliging van de smartphones weer helemaal up-to-date is.

Ben jij in het bezit van een Samsung Galaxy S23, een Galaxy S23+ of een Galaxy S23 Ultra, dan kun je nu een nieuwe beveiligingsupdate downloaden. De update werkt de beveiligingspatch bij naar die van september 2023. Deze patch bevat enkele tientallen fixes voor kwetsbaarheden in het besturingssysteem. De update is 327MB groot en is ook al in Nederland aangekomen.

Dezelfde beveiligingsupdate komt ook binnen op de toestellen in de Galaxy Note 20-serie. Naast de nieuwste beveiligingspatch brengt de update verder geen andere aanpassingen of nieuwe functies met zich mee. De update rolt in fasen uit, waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.