Voordelige Robuuste Cat S42 Officieel Gelanceerd

Cat_S42-robuuste-smartphoneCat heeft de nieuwste robuuste smartphone van het bedrijf gelanceerd. Dit heeft Bullitt Group bekendgemaakt. De Cat S42 is een voordelige smartphone met een rubberen en waterdichte behuizing die een adviesprijs meekrijgt van 249 euro.

Cat-smartphones zijn toestellen die dankzij de robuuste bouw in alle omstandigheden te gebruiken zijn. Zo zorgt de rubberen behuizing voor extra grip, de militaire standaard MIL-SPEC-810H voor extra bescherming wanneer je je toestel laat vallen en de IP68-rating voor bescherming tegen water. Ook extreme lage of hoge temperaturen zijn geen probleem.

De Cat S42 beschikt over een 5,5-inch HD+-scherm, een 1,8GHz Mediatek Helio A20 MT 6761D quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 13MP rear-camera, een 5MP selfie-camera, een 4,200 mAh accu, een 3,5mm koptelefoonaansluiting, een NFC-chip en ondersteuning voor Dual SIM en Bluetooth 5.0. Ook heeft de smartphone een programmeerbare knop die je zelf een functie kunt geven.

Cat_S42

De Cat S42 is verkrijgbaar via de officiële Cat website voor 249 euro. Gebruikers ontvangen twee jaar garantie en kunnen rekenen op drie jaar beveiligingsupdates.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.