Samsung Galaxy S20 Fan Edition Te Zien Op Renders

Samsung-Galaxy-S20-FEEr zijn renders uitgelekt waarop de Samsung Galaxy S20 Fan Edition te zien is. De Fan Edition van de Galaxy S20 is een goedkopere uitvoering die gezien kan worden als de opvolger van de Galaxy S10 Lite.

Samsung wil de Galaxy S20-serie, die de fabrikant in het voorjaar introduceerde, uitbreiden met de Galaxy S20 Fan Edition. Tech-lekker OnLeaks heeft nu een hele lading renders gedeeld waarop de Fan Edition van alle kanten te zien is. De goedkopere smartphone krijgt een frame van aluminium en de achterkant heeft een afwerking van kunststof, die Samsung ‘Frosted Plastic’ noemt. Samsung gebruikte dit materiaal ook voor de achterkant van de Galaxy Note 20.

Qua design lijkt de Galaxy S20 Fan Edition veel op de Note 20. Volgens de geruchten krijgt de smartphone een 6,4 inch of 6,5 inch scherm, een 4500 mAh accu, 8GB werkgeheugen, 512GB opslagruimte, een 32MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 12 MP hoofdlens, een 12 MP groothoeklens en een 8 MP telelens met 3x optische zoom. De adviesprijs en releasedatum zijn nog niet uitgelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.