Eerste Specificaties Van Motorola Moto G Stylus 2021 Opgedoken

motorola-moto-g-stylus-2021Er zijn voor het eerst details opgedoken over een nieuwe Motorola smartphone met een Stylus. De Moto G Stylus 2021 krijgt volgens de geruchten een groter scherm en een krachtigere processor, maar bij de camera zien we mogelijk een downgrade.

De nieuwe informatie is afkomstig van de doorgaans goed geïnformeerde tech-lekker Evan Blass. Volgens hem werkt Motorola momenteel aan een nieuwe smartphone die met een stylus geleverd zal worden. Het zou gaan om een opvolger van de Motorola Moto G Pro die deze zomer in Nederland op de markt verscheen.

Volgens de bron krijgt de Motorola Moto G Stylus 2021 een 6,81-inch scherm met een resolutie van 2400 bij 1080 pixels, een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4000 mAh accu en een vierdubbele camera met een 48MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens, een 2MP macrolens en een 2MP dieptelens. De Moto G Stylus 2021 heeft dus vier lenzen in plaats van drie, maar de resolutie van de groothoeklens is verlaagd van 16MP naar 8MP.

NFC en 5G-ondersteuning ontbreken en de smartphone draait uit de doos op Android 10. Motorola zal de Moto G Stylus 2021 vermoedelijk halverwege februari introduceren. We weten nog niet wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.