Galaxy A52 En Galaxy A72 Door Samsung Uitgelekt

Samsung heeft voor de officiële introductie van de Galaxy A52 en de Galaxy A72 de support-pagina’s voor de smartphones online gezet. Op deze pagina’s staan ook renders van de smartphones.

Normaal zet Samsung de supportpagina van een nieuwe smartphone pas na de introductie online, maar op de Samsung-website in de Verenigde Arabische Emiraten staan de supportpagina’s van de Galaxy A52 en A72 nu al online. De link naar de specificaties werkt nog niet, maar er zijn wel renders bij geplaatst. Deze productrenders tonen hoe de smartphones er van de voorkant uitzien.

Volgens de geruchten komt er zowel een 4G- als 5G-uitvoering van de Galaxy A52. Beide toestellen hebben een 6,5-inch AMOLED-scherm, maar alleen de 5G-uitvoering heeft een 120Hz verversingssnelheid. De 4G-uitvoering heeft een 90Hz verversingssnelheid. Ook heeft de 5G-uitvoering een Snapdragon 750G-processor, terwijl de 4G-uitvoering een Snapdragon 720G-processor heeft. Beide modellen zijn waterdicht.

De Galaxy A72 krijgt een 6,7-inch AMOLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 720G-processor en een vierdubbele camera met een 64MP hoofdlens. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de smartphones officieel zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.