OnePlus Deelt Beelden Van OnePlus 9 (Pro) In Kleuren Morning Mist- en Winter Mist

Pete Lau, de CEO van OnePlus heeft beelden gedeeld waarop de OnePlus 9 (Pro) in volle glorie te zien is. Dankzij deze beelden weten wij dat de smartphone in ieder geval in de kleuren Morning Mist en Winter Mist op de markt verschijnt. OnePlus zal de OnePlus 9-serie op 23 maart officieel introduceren.

Volgende week zal de OnePlus 9-serie officieel worden aangekondigd, maar hoe de duurste uitvoering van de serie er uit komt te zien is nu al duidelijk. De serie bestaat uit de de OnePlus 9, OnePlus 9 Pro en de voordeligere OnePlus 9R. De OnePlus 9 Pro komt in ieder geval op de markt in de kleur Morning Mist en de reguliere OnePlus 9 komt in ieder geval op de markt in de kleur Winter Mist.

De OnePlus 9 Pro is te zien op de bovenstaande afbeeldingen die Pete Lau deelde via Twitter. De high-end smartphone krijgt een cameraopstelling die OnePlus samen met het merk Hasselblad heeft gemaakt. De hoofdcamera maakt gebruik van een Sony IMX789-sensor. Ook is een 50MP groothoekcamera aanwezig die twee lenzen gebruikt om een breder beeld te krijgen.

De website Winfuture deelde eerder ook al beelden waarop de OnePlus 9 Pro te zien was in de kleuren zwart en groen. De reguliere OnePlus 9 zou daarnaast op de markt verschijnen in de kleuren blauw en zwart. Hoe de goedkopere OnePlus 9R er uit komt te zien is nog onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.