“Samsung Galaxy S22 Krijgt Betere Camera”

Volgens de laatste geruchten gaat Samsung samenwerken met Olympus om de camerakwaliteit van toekomstige smartphones nog beter te maken. De Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy S22 zijn de eerste toestellen met een camera waaraan Olympus heeft meegewerkt.

De tech-lekkers Ice Universe en Yogesh claimen allebei dat Samsung samenwerkt met Olympus om mooiere en scherpere foto’s met toekomstige Samsung-smartphones te kunnen maken. Zo werkt Samsung onder andere aan sensor-shift-stabilisatie. Olympus voegde deze stabilisatie onlangs al toe aan een aantal spiegelloze camera’s van het bedrijf. De meeste huidige smartphones maken gebruik van optische beeldstabilisatie, waarbij de lens optisch meebeweegt met de bewegingen van de smartphone. Bij sensor-shift-stabilisatie kan de sensor binnen in de lens vrij kan bewegen.

Daarnaast heeft Samsung eerder dit jaar de Exynos 2100-chipset aangekondigd. Deze chipset komt met een nieuwe Image Signal Processor die ondersteuning heeft voor het maken van 200 megapixel-foto’s. Deze mogelijkheid in combinatie met de nieuwe samenwerking met Olympus doet vermoeden dat Samsung grote plannen heeft voor de volgende vlaggenschip-smartphones.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.