“Xiaomi Redmi Note 11-serie Verschijnt Volgende Maand Op De Markt”

Volgens de laatste geruchten is Xiaomi van plan om volgende maand de Redmi Note 11-serie uit te brengen. De presentatie van de smartphones zou op 11 november plaatsvinden. De smartphones in de serie hebben allemaal ondersteuning voor 5G en maken gebruik van een MediaTek-chipset.

De Redmi Note 11 beschikt volgens een bekende tech-lekker op Weibo over een MediaTek Dimensity 810-processor, terwijl de Pro-versie is uitgerust met een MediaTek Dimensity 920-processor. Beide toestellen hebben een 120Hz-scherm, maar de Note 11 maakt gebruik van een LCD-paneel terwijl de Note 11 Pro een OLED-paneel heeft. Naar verwachting hebben beide schermen een full-hd-resolutie.

Verder weet de bron te melden dat de Redmi Note 11 een 50MP hoofdlens heeft. De Pro-versie heeft een 108MP camera. Intern vinden we in beide toestellen een 5000 mAh accu. De Note 11 kan met 33W snelladen en de Note 11 Pro kan met 67W snelladen. Volgens een eerder gerucht komt er ook een Redmi Note 11 Pro Max. Deze uitvoering zou ondersteuning hebben voor 120W snelladen.

De Redmi Note 11 zou in China een adviesprijs meekrijgen van omgerekend slechts 160 euro. Voor de Redmi Note 11 Pro betaal je 240 euro. In Europa zullen de prijzen vanwege de importkosten en belastingen wel wat hoger uitvallen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.