Google Pixel 6-gebruikers Klagen Over Problemen Met Scherm

Google heeft kortgeleden de Pixel 6-serie geïntroduceerd en de vlaggenschip-smartphones zijn inmiddels in een aantal landen verkrijgbaar. Op papier zien de Pixel 6 en Pixel 6 Pro er uitstekend uit, maar niet iedereen is 100% tevreden. De eerste gebruikers melden namelijk problemen met het scherm.

Op het internet zijn verschillende berichten opgedoken van gebruikers die problemen melden met het scherm van Google’s nieuwe vlaggenschip-smartphone. Zo staat op Reddit een video van een Pixel 6 Pro, waarbij het beeldscherm groen flikkert bij het indrukken van de power-button bij het uitschakelen. Ook bij de Pixel 6 is bij sommige gebruikers een groene gloed te zien.

Ook de software is niet geheel foutloos. Op de onderstaande Twitter-video zien we namelijk een Pixel 6 Pro waarbij softwarematig een tweede opening tevoorschijn komt bij de front-camera. Dat is best wel een doorn in het oog.

Het is nog onduidelijk wanneer Google deze problemen aanpakt en of alle problemen simpel opgelost kunnen worden met een software-update.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.