Sommige Pixel-smartphones Ontvangen Android 12 In Plaats Van Android 13

Google heeft deze week Android 13 officieel gelanceerd en is begonnen met de uitrol van de nieuwe Android-versie naar zijn Pixel-smartphones. Sommige Pixel-gebruikers melden echter dat ze een Android 12-update ontvangen in plaats van een Android 13 update.

Google Pixel-smartphones ontvangen altijd als eerste de nieuwste versie van Android. Ook bij Android 13 is dat het geval, tenminste bij de meeste gebruikers. Op het internet duiken namelijk veel berichten op van Pixel-gebruikers die melden dat Android 12 op hun apparaat wordt weergegeven om te downloaden. Op zowel AndroidPolice, Twitter als Reddit duiken deze berichten op.

Gebruikers die de update hebben geïnstalleerd melden dat hun Pixel weer draait op Android 12, in plaats van Android 13. De meeste meldingen komen van Pixel 6a-gebruikers, maar er zijn ook Pixel-gebruikers met een ander toestel die dit probleem ervaren. Waarschijnlijk zal het probleem snel worden opgelost en ontvangen de gebruikers deze dagen alsnog een Android 13-update.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.