Eerste Geruchten Van Sony Xperia 5 IV Opgedoken

Naar verwachting zal Sony volgende maand de opvolger van de krachtige Xperia 5 III introduceren en de eerste geruchten van de Sony Xperia 5 IV zijn inmiddels uitgelekt. Alhoewel er nog geen beelden zijn opgedoken, hebben we wel een vermoeden over welke specificaties de krachtige smartphone beschikt.

Sony introduceerde de huidige Xperia III in april vorig jaar, dus we gaan er van uit dat de vierde generatie van de smartphone binnenkort zal worden aangekondigd. Volgens de laatste geruchten krijgt de smartphone een 6,1-inch scherm, een Snapdragon 8 Gen 1-processor, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een driedubbele rear-camera met een 12MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens en een 12MP telelens waarmee de smartphone 4,4x optisch kan inzoomen. De camera-opstelling lijkt hetzelfde als die van de huidige Xperia 5 III, maar mogelijk zijn er op software-gebied wel verbeteringen doorgevoerd.

De Xperia IV zou 180 gram wegen. Dat is iets zwaarder dan de Xperia III die 168 gram weegt. De behuizing is zowel aan de voorkant als aan de achterkant voorzien van Sony Gorilla Glass Victus glas. Overige details zijn nog niet uitgelekt.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.