Motorola Moto G51 Ontvangt Android 12-update

Motorola heeft een nieuwe update uitgerold naar de Moto G51. Deze update werkt de smartphone bij naar Android 12 en installeert ook een nieuwe beveiligingspatch. Android 12 brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies met zich mee.

Google heeft Android 13 een tijdje terug officieel gelanceerd en de update is inmiddels bij de eerste smartphones aangekomen. Sommige smartphones wachten echter nog steeds op een update naar Android 12. De Moto G51 is een van deze toestellen, maar gelukkig komt daar nu een einde aan. Motorola rolt de Android 12-update nu namelijk uit voor de Moto G51.

Dankzij de Android 12-update krijgen gebruikers van de Moto G51 onder andere het Material You-design, waarbij de kleuren van de interface zich aanpassen aan de kleuren van de achtergrond. Ook zijn er meer privacy-opties toegevoegd en zijn er prestatieverbeteringen doorgevoerd. Daarnaast installeert de update de beveiligingspatch van juni 2022. De update rolt in fasen uit, waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update bij alle gebruikers is aangekomen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.