Houten varianten op de Moto X voor extra $50

Motomaker-woodMotorola kondigde begin juli de Moto X aan, met de boodschap dat ze modulaire telefoons gaan ontwikkelen. Door aangekochte patenten op Modu van Google kun je van te voren je eigen Moto X samenstellen. Er was al een hoogwaardig houten paneel voor de achterkant gepland, maar nu een paar maanden later is er meer over bekend. Volgens de nieuwe rapporten, kosten de houten achterkantjes tegen de 50 dollar. De houten varianten zullen worden aangeboden in teak, pallisander, bamboe en ebbenhout. Allemaal luxe soorten hout, wat de prijsverhoging begrijpelijker maakt.

Dit betekent dat in Amerika de totaalprijs voor een hippe Moto X oploopt naar $200 en $250 voor de 16 en 32 GB varianten. Het is in ieder geval zo’n 20-25% meer dan de oorspronkelijke vraagprijs. Niet iedereen zal daar op zitten te wachten, maar voor de liefhebbers die graag een unieke telefoon willen zal het waarschijnlijk geen probleem zijn. Daarnaast is er op de website een overvloed aan kleurvarianten beschikbaar op de Moto Maker, wat geheel gratis is te gebruiken.

motomaker-colorsDaarbij maakte Droidguy bekend dat Motorola beweerde niet aan zijn woord te kunnen voldoen wat betreft de snelle levering in vier dagen van smartphones via Moto maker. Het bedrijf heeft enorm veel aanvragen binnengekregen, waardoor het hard werken is om de aangepaste smartphones op tijd af te leveren.

Wat vinden jullie is het een toegevoegde waarde om vooraf je smartphone te kunnen customizen? Of voldoen de hoesjes en andere accessoire ook prima voor een unieke smartphone? Vertel het ons.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.