“Introductie Xiaomi 13 Ultra In November”

Xiaomi heeft kortgeleden de Xiaomi 12T en 12T Pro aangekondigd, maar inmiddels kijken we alweer uit naar de Xiaomi 13-serie. Volgens de laatste berichten zal deze serie mogelijk al halverwege november gepresenteerd worden.

Als we de laatste geruchten mogen geloven wil Xiaomi de Xiaomi 13-serie vlak na de introductie van de Qualcomm Snapdragon 8 gen 2-chipset presenteren. Qualcomm zal deze vlaggenschip-chipset naar verwachting halverwege november introduceren, wat zou betekenen dat de introductie van de Xiaomi 13-serie al over een ruime maand zal plaatsvinden.

Specificaties Xiaomi 13

De eerste geruchten over de specificaties zijn inmiddels al opgedoken. De Xiaomi 13 krijgt mogelijk een 6,36-inch OLED-scherm met een QHD-resolutie en een variabele verversingssnelheid heeft van 1Hz tot 120Hz. De schermranden zijn iets dunner dan de schermranden op de Xiaomi 12.

De Xiaomi 13 Pro krijgt een 6,7-inch scherm met een 2K-resolutie en een 120Hz verversingssnelheid. De Xiaomi 13 Pro heeft 12GB werkgeheugen en voor de camera’s van de Xiaomi 13-serie werkt Xiaomi samen met het Duitse bedrijf Leica. Waarschijnlijk krijgt de smartphone drie 50MP camera’s. Op een later tijdstip kunnen we ook nog een Ultra-model verwachten.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.