Fairphone 3 en 3+ Ontvangen Nu Android 13-update

De Fairphone 3 en Fairphone 3+ verschenen in 2019 en 2020 al op de markt, maar de Nederlandse fabrikant voorziet de smartphones nog steeds van updates. Zo ontvangen de Fairphone 3 en 3+ nu een update naar Android 13.

Fairphone is een Nederlandse fabrikant die zich voornamelijk richt op duurzaamheid. Zo zijn de smartphones van Fairphone eenvoudig te repareren en ontvangen ze lange tijd software-updates. De Fairphone 3 en Fairphone 3+ verschenen op de markt met Android 10 en worden nu bijgewerkt naar Android 13.

Ondanks dat de Fairphone 3 en 3+ al enige tijd geleden zijn uitgebracht is de Android 13-update waarschijnlijk niet de laatste grote update die deze smartphones ontvangen. Fairphone wil zijn smartphones namelijk minstens vijf jaar voorzien van updates en de fabrikant heeft via Twitter laten weten dat het bedrijf hoopt pas in 2026 de laatste update uit te rollen naar de Fairphone 3. De kans is dus groot dat gebruikers in de toekomst ook nog een update naar Android 14 en Android 15 ontvangen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.