Eerste Beelden En Specificaties Van Asus ROG Phone 8 Gelekt

Asus brengt ieder jaar verschillende high-end smartphones op de markt en dit jaar kijken wij uit naar de introductie van de Asus ROG Phone 8-serie. Op het internet zijn nu een aantal beelden samen met de vermoedelijke specificaties van de ROG Phone 8 en 8 Pro opgedoken.

De onderstaande beelden zijn gedeeld door de bekende bron MySmartPrice. De renders tonen de Asus ROG Phone 8 Pro van verschillende kanten en laten onder andere de opvallende camera-module en RGB-verlichting aan de achterzijde zien.

Volgens de geruchten beschikken beide modellen over een 6,78-inch AMOLED-scherm met een 165Hz verversingssnelheid, een krachtige Snapdragon 8 Gen 3-processor en een 32MP selfie-camera. Consumenten kunnen kiezen uit 12GB tot 24GB werkgeheugen en 256GB tot 1TB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 5500 mAh en de driedubbele rear-camera bestaat uit een 50MP hoofdlens, een 13MP groothoeklens en een 32MP telelens. De 8 Pro heeft een modus waarmee je continue foto’s kunt schieten.

Beide modellen hebben aan de achterzijde een logo met RGB-verlichting. Alleen de ROG Phone 8 Pro heeft de optie om deze verlichting naar eigen smaak aan te passen. Asus zal de ROG Phone 8 en ROG Phone 8 Pro op 9 januari officieel introduceren. Naar verwachting krijgen de smartphones een adviesprijs mee van zo’n 1000 en 1400 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.