Wolfgang AT-AS50Q: Aldi Start Verkoop Quad-Core Smartphone

Wolfgang AT-AS50Q
De laatste tijd schrijven we regelmatig over tablets en smartphones die bij de Aldi te verkrijgen zijn voor een redelijke prijs. Vanaf aanstaande zaterdag zal er weer een nieuw toestel beschikbaar zijn. De Wolfgang AT-AS50Q is een quad-core Android smartphone dat voor een redelijke prijs van €159 over de toonbank gaat.

Het toestel beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 960×540 pixels, een 1,2 GHz quad-core processor, 512MB RAM, 4GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een MicroSD kaart, een 2100mAh accu, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3 megapixel camera aan de voorkant. Ook bied het toestel ondersteuning voor Dual SIM (twee SIM kaartjes) en draait het op Android 4.2 (Jelly Bean).

Het toestel van 147 x 74 x 9 mm en een gewicht van 165 gram zal zaterdag 7 december in de winkel liggen voor een prijs van €159. Wees er echter snel bij want de voorraden van de tablets en smartphones bij de Aldi zijn altijd zeer beperkt.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

3 Reacties

 1. wietske schreef:

  Ik heb twee uur geleden dit mobiel gekocht. Hij was groter dan ik had verwacht maar dat vind ik juist wel mooi. Dit mobiel ziet er mooi uit en het “instaleren” ervan was makkelijk.

  Tot nu toe ben ik er heel blij mee maar ik heb hem dan ook pas twee uur.

  Hij was heel goedkoop en hij voldoet aan al mijn eisen. Toch is het jammer dat hier geen hoesjes voor zijn omdat het een onbekend merk is.

  Tot nu toe ben ik tevreden met mijn aankoop.

  Groetjes

 2. Martijn schreef:

  Heb deze telefoon zaterdag ook opgehaald bij de Aldi, dit vind ik tot nu toe de mooiste en snelste telefoon die ik heb gehad.

  Had hiervoor een LG Optimus L7 gekregen bij verlenging van mijn abonnement bij Vodafone maar die was gigantisch traag. Ben echt blij met de telefoon die ik nu heb.

 3. monique schreef:

  Hallo ,k heb zelf deze telefoon ook en heb een hoesje besteld bij casecovercompany.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.