Pre-Order Samsung Galaxy S5 Nu Mogelijk

Galaxy-S5-specificaties
Op 24 februari heeft Samsung de Galaxy S5 aangekondigd. Vanaf 11 april zal het toestel in de winkels liggen, maar vanaf vandaag is het al mogelijk om een pre-order te plaatsen. Het toestel is op verschillende sites te bestellen voor een prijs van € 699 of gratis in combinatie met een abonnement.

De Galaxy S5 beschikt over een 5,1-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Quad-Core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2800 mAh accu, een 16 megapixel camera met flits aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. Ook is de Galaxy S5 waterdicht en beschikt het over een vingerafdruk-scanner en een hartslagmeter. Het toestel draait op Android 4.4 (KitKat) en heeft een vernieuwde TouchWiz interface.

De Galaxy S5 is onder andere te pre-orderen bij Belsimpel, T-Mobile, Typhone, PDAshop en studentmobiel. Mensen die een pre-order plaatsen krijgen gratis een S View Cover ter waarde van € 49,95.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.