Tomtom Komt Met Gopro-alternatief

Tomtom BanditTomTom heeft de eerste actiecamera van het bedrijf geïntroduceerd. De camera is net als de GoPro waterdicht en is gebouwd voor sportieve activiteiten. Het grote verschil tussen beide actiecamera’s is de mogelijkheid om de video’s rechtstreeks op de camera te monteren.

Naar onze mening is de GoPro een top camera die indrukwekkende kwaliteit video’s schiet. Er is echter wel wat werk nodig om mooie video compilaties te maken. Met de Tomtom Bandit hoeven de geschoten beelden echter niet meer eerst naar de computer worden verplaatst om vervolgens aan de slag te kunnen gaan met het monteren van de beelden. De beelden kunnen namelijk op het apparaat zelf worden gemonteerd.

De camera maakt gebruik van een ingebouwde bewegingsmeter en gps-chip om hoogtepunten te herkennen. Vervolgens kan de camera automatisch hoogtepunten selecteren en video’s maken. Dit kan je ook handmatig doen via een bijbehorende app. De gemaakte video’s kan je rechtstreeks delen via social media sites.

De TomTom Bandit krijgt een adviesprijs mee van 429 euro en is voorzien van een 16 megapixel camera met een groothoeklens, een microSD-kaart slot, Bluetooth, Wi-Fi, een waterdichte behuizing en een ingebouwde kliksysteem voor montage op bijvoorbeeld een helm of snowboard. De camera is vanaf volgende maand verkrijgbaar.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.