Original Xiaomi Mi Speaker Kost Nu Slechts €8.54

Original-Xiaomi-Mi-SpeakerXiaomi brengt niet alleen smartphones op de markt, maar ook wearables, speakers, oordopjes, tassen, stofzuigers en zelfs elektrische scooters. Sommige van deze producten zijn erg interessant voor smartphone-gebruikers. De Original Xiaomi Mi Speaker is één van deze producten, die dankzij de onderstaande couponcode slechts €8.54 kost.

De Original Xiaomi Mi Speaker is een zeer kleine Bluetooth 4.0 speaker die ondersteuning heeft voor zowel Android-toestellen als iPhone-toestellen. De speaker meet slechts 5.20 x 5.20 x 2.50 cm, maar is zeer krachtig en zuiver voor het formaat. De Xiaomi Mi Speaker weegt slechts 58 gram en gaat ongeveer 4 uur mee op één acculading. Lang genoeg voor een middagje op het strand, het kijken van twee films of lange telefoongesprekken.

Original Xiaomi Mi Speaker bluetooth speaker

De Xiaomi Mi Speaker is HIER verkrijgbaar in de kleuren champagne goud, zilver en zwart. Met de couponcode “cybermonday86” kost de speaker de komende dagen slechts €8.54. Vul de couponcode in in de winkelwagen om gebruik te maken van deze korting.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.