Nokia Introduceert True Wireless & Pro Wireless Oordopjes

Nokia-Pro-Wireless-EarphonesHMD Global heeft deze week niet alleen de Nokia 7.1 aangekondigd, maar ook twee draadloze headsets. De True Wireless Earbuds en de Nokia Pro Wireless Earphones krijgen een aantrekkelijke adviesprijs mee.

Allereerst heeft HMD Global de Nokia True Wireless Earbuds aangekondigd. Deze volledig draadloze oordopjes hebben een accuduur van 3,5 uur, maar dankzij de oplaadcase komt de totale accuduur uit op 16 uur. Ook zijn de oordopjes waterdicht. Wat de oordopjes echter vooral aantrekkelijk maakt is de adviesprijs van €129. Dit is een stuk lager dan de meeste True Wireless headsets van andere fabrikanten.

Nokia-True-Wireless-Earbuds

HMD Global heeft ook de Pro Wireless Earphones geïntroduceerd. Dit is een draadloze headset met nog gewoon een kabel tussen de twee oordopjes. Deze headset heeft een accuduur van 10 uur en laat door middel van trillingen weten wanneer er een telefoontje binnenkomt. Deze functie is overigens ook aanwezig op de True Wireless Earbuds. De Pro Wireless Earphones krijgt een adviesprijs mee van €69.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.