Draadloze Oordopjes Huawei FreeBuds 4 Aangekondigd

Huawei heeft deze week de nieuwste draadloze oordopjes van het bedrijf aangekondigd. De FreeBuds 4 heeft ondersteuning voor actieve ruisonderdrukking (ANC) en de oordopjes wegen slechts 4,1 gram.

De nieuwe oordopjes zijn opnieuw in drie kleuren verkrijgbaar. Consumenten krijgen de keuze uit wit, zwart en rood. Huawei heeft voor de oplaadcase van de FreeBuds 4 gekozen voor een design met veel rondingen. De oordopjes maken geen gebruik van rubberen eartips, waardoor er dus maar één pasvorm beschikbaar is. Volgens Huawei kunnen de oordopjes de vorm van de gehoorgang detecteren en hierop de audio aanpassen voor optimaal geluid.

Ook heeft Huawei de FreeBuds 4 uitgerust met verbeterde 14,3 millimeter audiodrivers. Deze drivers zorgen voor een verbeterde bass die 15 procent sterker is. De oordopjes gaan 4 uur mee op één acculading en 22 uur in combinatie met de oplaadcase.

De Huawei FreeBuds 4 verschijnt in Nederland op de markt voor 149,99 euro. Je kunt de oordopjes bestellen via de online webwinkel van Huawei. Daar krijg je momenteel 20 euro korting.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *