Sony Introduceert Draadloze Oordopjes LinkBuds

Sony heeft deze week de nieuwste draadloze oordopjes van de fabrikant aangekondigd. De Sony LinkBuds zijn ringvormige oordoppen die de gehoorgang vrijwel geheel afsluiten en tegelijkertijd wel omgevingsgeluiden doorlaten. In Nederland en België krijgen de oordopjes een adviesprijs mee van 180 euro.

Sony heeft de LinkBuds WF-L900 voornamelijk ontworpen voor gebruik op kantoor en in het verkeer. Volgens Sony bieden de LinkBuds “een ruimtelijk geluid en een unieke geluidservaring voor gaming, thuiswerken, navigatie en snelle toegang tot muziek via Spotify.” Het compacte design en het gewicht van slechts 4 gram maakt de LinkBuds comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, aldus Sony.

De LinkBuds garandeert glasheldere telefoongesprekken en een authentiek geluid en de oordopjes zijn te bedienen via tik-bediening. Zo kun je met een enkele tik je Spotify-speellijst starten. De oordopjes zijn spatwaterdicht (IPX4) en gaan ongeveer 5,5 uur mee op één acculading. In combinatie met de oplaadcase kun je tot 17,5 uur naar muziek luisteren. De snellaadfunctie van de oordopjes biedt na 10 minuten laden een batterijlevensduur van 90 minuten.

De Sony LinkBuds is vanaf deze maand verkrijgbaar in de kleuren antraciet/grijs en wit voor een adviesprijs van 180 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.