Details Van Xiaomi Smart Band 7 Pro Uitgelekt

Xiaomi is van plan om een Pro-versie van de Smart Band 7 uit te brengen. De Xiaomi Smart Band 7 Pro krijgt een metalen behuizing en een groter scherm dan de reguliere Band 7. Xiaomi zal de Smart Band 7 Pro al op 4 juli officieel introduceren.

Xiaomi heeft onlangs de Smart Band 7 in Europa uitgebracht voor een adviesprijs van 59,99 euro. Deze fitnesstracker heeft al een groter scherm dan zijn voorganger, maar deze week komt Xiaomi met een model die een nog groter scherm heeft. Xiaomi heeft de duurdere Smart Band 7 Pro alvast geteased op Chinese sociale media. Ook heeft tech-lekker Digital Chat Station renders gedeeld waarop de fitnesstracker te zien is.

De Xiaomi Smart Band 7 Pro moet mede door de aluminium behuizing en het grotere scherm meer kwaliteit uitstralen. Waarschijnlijk is het Pro-model verkrijgbaar in een zwarte versie en een witte versie met een goudkleurige rand rond het scherm. Net als de reguliere Smart Band 7 komt de Band 7 Pro met een silicone bandje. Wel heeft dit bandje een andere sluiting.

Verdere informatie hebben we nog niet, maar aangezien Xiaomi de Smart Band 7 Pro al op 4 juli officieel zal presenteren kunnen wij snel meer details delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.