Sony Introduceert Lichte WF-C700N-oordopjes Met ANC En Lange Accuduur

Sony heeft een setje nieuwe draadloze oordopjes aangekondigd. Het gaat om de Sony WF-C700N, die een adviesprijs meekrijgt van 129 euro. Hiervoor krijg je de lichtste oordopjes die Sony tot nu toe heeft gemaakt, met ANC en een maximale accuduur van 10 uur.

Via een persbericht laat Sony weten dat de WF-C700N Sony’s lichtste oordopjes met noise cancelling tot nu toe zijn. Deze compacte oordopjes hebben windruisreductie technologie die achtergrondruis en windgeluid vermindert, zodat gesprekken en muziek helderder overkomen. De WF-C700N heeft een Multipoint Connection-functie en een uitstekende accuduur. Zo gaan de oordopjes 7,5 uur mee wanneer ANC is ingeschakeld en 10 uur wanneer je ANC niet gebruikt. De oordopjes zijn uitgerust met een fysieke drukknop waarmee je de oordopjes kunt bedienen.

Ondanks de kleine 5 mm drivers produceert de WF-C700N een krachtige bas en verbluffend heldere zang, aldus Sony. Met de EQ-instellingen op de Sony Headphones Connect-app voor Android en iOS kun je de muziek naar eigen smaak instellen. De oordopjes zijn ook te gebruiken tijdens zware trainingen of kleine regenbuien, want ze hebben een IPX4-rating gekregen.

De Sony WF-C700N verschijnt deze maand op de markt in de kleuren zwart, wit, paars en groen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.