Sony Introduceert Sony SRS-XV800 Partyspeaker Met 360-graden Audio

Sony heeft deze week de SRS-XV800 aangekondigd. De Sony SRS-XV800 is een grote partyspeaker met vijf tweeters en krachtige bass die samen een 360 graden partygeluid leveren. Je kunt de speaker een volle dag draadloos gebruiken.

De Sony SRS-XV800 is een enorme speaker met een verlicht aanraakscherm en sfeerverlichting die automatisch synchroniseert met de beat en het ritme van de muziek, zodat elke kamer verlicht kan worden op een unieke manier, passend bij de gewenste sfeer en persoonlijke stijl. De krachtige audio, de sfeerverlichting en de aanwezige karaoke- en gitaarinvoer zorgen ervoor dat je met de SRS-XV800 altijd een feestje maakt.

De speaker heeft vijf tweeters die zorgen voor een helder geluid aan zowel de voor- als achterkant van de luidspreker. Je kunt de speaker natuurlijk gewoon aan het stroom laten, maar de speaker heeft ook een grote accu waardoor je de speaker overal mee naar toe kunt nemen. Deze accu gaat 25 uur mee. De speaker is met een formaat van 317 x 720 x 375mm en een gewicht van 18,5 kg niet klein, maar de ingebouwde wielen en het handvat van de SRS-XV800 zorgen ervoor dat je de speaker alsnog makkelijk kunt verplaatsen.

De Sony SRS-XV800 heeft een IPX4-classificatie en Bluetooth Fast Pair7 voor Android en is vanaf deze maand in Nederland en België verkrijgbaar voor 699 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.