Gerucht: “Sony Xperia 1 VI Krijgt Drie 48MP Lenzen”

In het geruchtencircuit is nieuwe informatie opgedoken over Sony’s volgende vlaggenschip-smartphone. Volgens dit geruchten krijgt de Sony Xperia 1 VI een driedubbele rear-camera met drie 48MP lenzen.

De bron @InsiderSony heeft een afbeelding gedeeld waarop de achterkant van de Xperia 1 VI te zien zou zijn en licht daarbij de details van de drie lenzen uit. Het gaat om drie 48MP ‘Exmor T for mobile’ sensoren. De huidige Xperia 1 V heeft één 48MP Exmor T for mobile sensor en twee 12MP Exmor T for mobile sensoren.

Een van deze lenzen is een 1/1.4-inch exemplaar met een 1.12 μm pixelformaat en een f/1.4 aperture. De sensor heeft ondersteuning voor full-pixel dual-PD autofocus en 2x optische zoom. De tweede sensor is een 1/2.7-inch groothoeklens (14-18 mm) dat gebruikmaakt van Sony’s 2×2 On-Chip Lens (OCL) technologie. Als laatste heeft de smartphone een telelens met vergelijkbare specificaties, maar dan met 3x optische zoom en 6x crop zoom.

Volgens de bron zal Sony de Xperia 1 VI eind februari tijdens de MWC 2024 introduceren. Sony kennende moeten we waarschijnlijk wel wat langer wachten voordat de smartphone daadwerkelijk op de markt verschijnt.

via [notebookcheck]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.