“WhatsApp Krijgt Nieuwe Wallpapers En Achtergrond-opties”

WhatsAppWhatsApp werkt aan nieuwe instelmogelijkheden om de achtergronden van de chat-dienst aan te passen. Zo zien we in een nieuwe beta-versie van WhatsApp onder andere 61 nieuwe wallpapers. Ook zijn er een aantal nieuwe opties toegevoegd om deze achtergronden aan te passen.

Bèta-gebruikers van WhatsApp hebben 32 nieuwe lichte wallpapers en 29 nieuwe donkere wallpapers ontvangen. Ook hebben bèta-testers nu de mogelijkheid om de helderheid van de achtergrond aan te passen en kunnen ze elke chat afzonderlijk een andere achtergrond geven. Mocht je deze wallpapers niet willen gebruiken dan kun je gewoon een standaard kleur kiezen of een eigen foto op de achtergrond plaatsen. Wanneer de achtergrond een standaard kleur heeft kun je de WhatsApp Doodles inschakelen. Dit zijn kleine karakters die over de achtergrond worden geplaatst.

De nieuwe achtergrondmogelijkheden zijn momenteel alleen beschikbaar voor beta-gebruikers. We weten nog niet wanneer WhatsApp de nieuwste wijzigingen naar de rest van de gebruikers zal uitrollen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.