Google Pixel 8 Krijgt Andere Camera-interface

Google kiest voor een vernieuwde interface van de camera-app op de aankomende Pixel 8 en Pixel 8 Pro. Dit schrijft de website Android Authority. De nieuwe interface moet ervoor zorgen dat de camera-app makkelijker te bedienen is.

Volgens de bron schuift de instellingenpil, die momenteel bovenin beeld staat, naar de linkeronderhoek. Ook kun je het instellingenmenu openen met een veeg omhoog. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de camera-app makkelijker met één hand te bedienen is. Daarnaast krijgt de zwarte balk een foto- en video-wisselaar waarmee je eenvoudig kunt wisselen tussen de foto-opties en de video-opties en heeft Google de knop om je laatste foto’s te bekijken en de knop om van camera te wisselen met elkaar verwisselt. Op de onderstaande beelden zie je de volledige vernieuwde interface van Google’s camera-app op de Pixel 8-smartphones.

De nieuwe interface zal als eerste te vinden zijn op de Pixel 8 en de Pixel 8 Pro, maar het is goed mogelijk dat Google de vernieuwde camera-app later ook naar oudere Pixel-smartphones zal uitrollen. Google zal de Pixel 8-serie dit najaar introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.