“Introductie Samsung Galaxy Note 8 Toch Tijdens IFA 2017”

Samsung LogoEerdere geruchten spraken over een introductie van de Samsung Galaxy Note 8 in augustus. Dit is voor de start van de IFA-beurs in Berlijn, die begin september van start gaat. De website SamMobile claimt nu echter dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet toch tijdens de IFA-beurs wil onthullen.

SamMobile zou van interne bronnen hebben vernomen dat Samsung de Galaxy Note 8 tijdens de IFA-beurs begin september wil presenteren. Wel zou Samsung van plan zijn om voor de officiële onthulling al enkele details naar buiten te brengen.

De eerste Galaxy Note-toestellen werden in het verleden ook tijdens de IFA-beurs gepresenteerd, maar hier stapte Samsung later vanaf. Zo kregen we de Galaxy Note 7 al op 19 augustus te zien. Tot nu toe spraken de geruchten opnieuw over een introductie in augustus, maar de bronnen van SamMobile spreken dit tegen.

Specificaties
De Galaxy Note 8 beschikt volgens de geruchten over een 6,3-inch scherm met een beeldverhouding van 18,5:9 en een resolutie van 2960 x 1440 pixels, een Snapdragon 836 of Exynos 8896-processor, een 13 megapixel dual-camera aan de achterzijde, 6GB werkgeheugen, een Bixby-knop, stereo speakers van AKG en een S Pen die kan vibreren.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.